• Magyar

USLUGE

Naše trgovačko društvo na hrvatskom je tržištu započelo s radom 2013. godine kao tvrtka koja se bavi uslugama savjetovanja i menadžmentom. Glavni fokus našeg dosadašnjeg djelovanja bilo je savjetovanje pri osnivanju tvrtki te aktivnosti vezane za njih kao što je to projektni menadžment kod prijavljivanja na natječaje, razvoj poslovanja, savjetovanje, lobiranje...

U 2016. godini osjetili smo sve veću potrebu naših partnera i dionika na tržištu za odgovorima na što i kako treba nešto ostvariti u sklopu pojedinih projekata. Kako smo klijente i do sada privlačili našom kreativnošću i temeljitim vlasničkim pristupom, odlučili smo razvoj naše tvrtke usmjeriti prema kreiranju brendova, organiziranju manifestacija i događaja te menadžmentu svih procesa koji služe realizaciji istih. Tvrtka je trenutno vlasnik 3 brenda: jedan je za proizvodnju grafičkih i multimedijalnih sadržaja, drugi je turističko-uslužna djelatnost, a treći je u službi očuvanja i zaštite kulturnog naslijeđa.

Naš rad temelji se na inovativnom načinu razmišljanja te se bazira na pomno proučenim novim tehničkim saznanjima i to od samog planiranja, preko provedbe pa sve do naknadnog praćenja i održavanja. Smatramo se marketinškom tvrtkom, no filozofija našeg djelovanja nije usmjerena samo i isključivo na prodaju proizvoda i/ili usluga. Istinski se trudimo realizirati ideje koje mogu učiniti svakodnevni život bogatijim, zanimljivijim te time vjerojatno boljim i kvalitetnijim. Temelj našeg razmišljanja te aktivnog djelovanja je prije svega popularizacija kulturnog i prirodnog naslijeđa. Ta misao se provlači i kroz naša tri brenda i sve poslove vezane uz njih, međusobno ih povezuje i u neku ruku čini nerazdvojnim.

BRENDOVI

izrada vizualnog identiteta, grafika, fotografija i video materijala, medijski menadžment

putnička agencija, turizam, suveniri

povijesne manifestacije i događaji, gastronomski programi

NAŠI PROJEKTI

PRIMJER PROJEKTA

NAŠI PROJEKTI